Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Programları Duyurusu

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans programlarına öğrenci alınacaktır. Programlara ilişkin detaylar, başvuru koşulları, yeterlilik şartları, gerekli evraklar ve başvuru takvimi bilgileri http://sbe.gidatarim.edu.tr/tr/basvuru-ve-kayit adresinde sunulmaktadır.

2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları Hakkında

2019 - 2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı için yatay geçiş başvuruları 2 Aralık 2019 - 20 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların, Başvuru Formunu doldurup ıslak imzalı olarak ekte belirtilen evraklarla birlikte şahsen veya posta ile Enstitü Sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

İşletme Yüksek Lisans Programları Bilimsel Değerlendirme Yazılı Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adaylar Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İşletme Yüksek Lisans programlarına yapılan başvuruların enstitümüz bünyesinde değerlendirilmesi ile 25 Eylül 2019, Çarşamba günü saat: 10:00’da gerçekleştirilecek Bilimsel Değerlendirme Yazılı Sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ekte verilmiştir.

Önemle Duyurulur.

Sınav Yeri: KGTÜ Merkez Bina MB-307 nolu salon

Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Programları Ek Kontenjan Duyurusu

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans programlarına Ek Kontenjan ile öğrenci alınacaktır. Programlara ilişkin detaylar, başvuru koşulları, yeterlilik şartları, gerekli evraklar ve başvuru takvimi bilgileri ekte verilmiştir.

Önemle Duyurulur.